کد خبر: ۱۱۹۴۷
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۲:۳۵

200هزار کیلومتر برای «یادداشتی بر زمین»

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاري ايتاليا (آنسا) روز دوشنبه با اعلام‌ اين خبر با اشاره به ‌مضمون اين فيلم نوشت : افراط گرايي مذهبي و ديوانگي ناشي از دردي غير قابل كنترل، باعث مي‌شود تا چوپاني ساده به خاطر از دست دادن زن و فرزندش به قاتل كودكان تبديل شود. 

آنسا به نقل از «علي محمد قاسمي» كارگردان اين فيلم مي‌افزايد: تروريسم و افراط گرايي مي‌توانند از درد و رنج انسان و برداشت اشتباه از عقايد مذهبي بوجود آمده و در دنيا گسترش پيدا كنند. 

قاسمي در مصاحبه باخبرگزاري ايتاليا گفت: ولي‌اين مشكل يك كشور يا خاورميانه و حتي يك منطقه نيست ، بلكه مشكلي جهاني است. 

آنسا با اشاره به ‌اينكه ‌اين فيلم با فيلم‌هاي ديگر ايراني تفاوت دارد، نوشت:" يادداشتي بر زمين" با حمايت مالي وزارت فرهنگ ايران ساخته شده و تهيه آن چهار سال به طول انجاميده است . 

قاسمي براي تهيه اين فيلم ‪ ۲۰۰‬هزار كيلومتر جاده‌هاي ايران را پشت سر گذاشت تا توانست مكان‌ها و مناظر مناسبي براي فيلم خود پيدا كند و تنها يك هفته قبل از آغاز جشنواره ونيز ، موفق به اتمام آن شد. 

جشنواره فيلم ونيز كه قديمي‌ترين جشنواره بين‌المللي فيلم جهان است ، براي نخستين بار درسال ‪ ۱۹۳۲‬برگزار شد.
آخرين بار در سال ‪ ۲۰۰۰‬ميلادي فيلم ايراني "دايره" ساخته جعفر پناهي موفق به كسب جايزه نخست اين جشنواره شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین