آفتابنیوز : 
وي اظهار داشت: قاطعيت يعني شناختن حق و مقاوم بودن در اجراي حق، قاطعيتي را كه ما يك ارزش الهي ميدانيم اين است كه انسان وقتي كه حق را شناخت، پاي حق بايستد تا اجراي حق هيچ مانعي نتواند جلوي كار او را بگيرد، ضرورت امروز انقلاب، قاطعيت مسوولان نظام است، قاطعيت قدوسيوار قاطعيتي كه در آن بحرانهاي سخت ترور، شهادتمندانه در صحنه بودند و به اجراي دين خدا پرداختند، امروز ما به همان قاطعيت احتياج داريم.
وي افزود: در عرصهي خارجي بايد اين واقعيت را بپذيريم كه دنيا و استكبار، اسلام را، حاكميت دين را در اين منطقه برنميتابد؛ النهايه با اساس هويت ديني، در تضادند، نميخواهند دين باشد. در عرصهي داخلي هم، تيغ تيز نظام قوهي قضاييه است، اگر خداي ناكرده اين تيغ كند شود، دود آن به چشم مردم ميرود جامعه را ناامني ميگيرد، متخلفان احساس امنيت ميكنند، لذا بايد با عوامل ناامني جامعه با قاطعيت برخورد كرد.
وي درخصوص فساد در جامعه گفت: امروز مسالهي فساد در جامعه، مسالهي بيحجابي در جامعه كه به غلط نامش را بدحجابي ميگذارند، به عنوان يك معضل خطرناك براي نظام مطرح است و مردم ميپرسند كه مسوولان چرا بايد با اين پديده برخورد نميكنند.
احمد خاتمي در پايان اظهار داشت: ويژگي برجسته شهيد بزرگوار آيتالله قدوسي، اصرار فوقالعاده او بر اجراي دين حق بود، بيمحابا در اين ميدان وارد ميشد، منافقين كينهتوز هم كينه او را به دل گرفتند و او را غرق به خون كردند و او به سعادت رسيد. روحش شاد و يادش گرامي باد.
حجاب در دين اسلام واجب است اما اجباري نيست. اگر رضا خان توانست با زور چادر از سر زنان اين كشور بردارد ب