پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۳۹
کد خبر:۱۲۱۲۲۴
۱۳:۵۰
۱۳۸۹/۱۱/۱۹

اتفاقی عجیبی دیگر در لیگ کشتی آزاد

نفت تهران بدون مسابقه به فینال رفت!
۱۳:۵۰
۱۳۸۹/۱۱/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: تیم کشتی آزاد نفت تهران در اتفاقی عجیب بدون انجام مسابقه به فینال مسابقات کشتی لیگ برتر کشور راه یافت. 

پس از اتفاقات رخ داده در قانون جذب کشتی‌گیران خارجی برای دو تیم نفت تهران و گاز مازندران؛ تیم گاز مازندران با عدم حضور کشتی‌گیرانش در مرحله نیمه‌نهایی برابر نفت تهران زمینه را برای صعود این تیم بدون انجام مسابقه فراهم کرد.

این در حالی است که پیش از این تیم گاز مازندران خواهان استفاده از چند کشتی‌گیر خارجی در ترکیب خود بود که این امر با عدم صدور مجوز و مخالفت مسئولان فدراسیون مواجه شد.

تیم کشتی گاز مازندران نیز در اعتراض به این قانون صبح امروز از حضور در برابر تیم نفت تهران خودداری کرد تا هر هفت کشتی‌گیر تیم نفت بدون انجام مسابقه‌ای راهی فینال مسابقات شوند.

با توجه به اینکه تیم‌های گاز مازندران و نفت تهران زیر مجموعه شرکت نفت هستند بروز چنین اتفاقاتی جالب توجه بوده و باعث بوجود آمدن صحبت‌های زیادی شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کشتی لیگ
ارسال پیام
captcha