کد خبر: ۱۲۱۳۲۷
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۶

رییس قوه قضاییه: اسلام منهای روحانیت تز استعماری است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در دومین یادواره شهدای روحانی استان هرمزگان گفت:‌ کشور سربلند و ملت مقام ما اگر قله‌های رفیع اقتدار و پیشرفت سیاسی علمی را در هم نوردیده است به خاطر پای‌مردی ایستادگی مجاهدان و خون الهی شهدا بوده است خونی که در راه حق ریخته شده و رنگ بوی الهی قرب الحق دارد. 

رییس قوه قضاییه با طرح این پرسش که ما چگونه می‌توانیم قدردان و قدرشناس مقام شهدا باشیم در حالی که خداوند خود را مشتری انفس و اموال شهدا عنوان کرده است، ادامه داد: شهیدان در قبال جان و مال مجاهدان در مقام ایثارشان و فدا کردن انفس و اموالشان چیزی دارند که برای ما قابل فهم نیست. 

وی ادامه داد: بسیاری از ما اسم مان زنده است اما عمل و روح ما زنده نبوده و حیات ما حیات واقعی نیست اما شهدا که فوز عظیم یافته‌اند به کلام حق زنده‌اند. 

آیت‌الله لاریجانی اظهار داشت: کشورهای غربی نه تنها پیشرفت ایران می‌ترسند بلکه از معنا و مفهوم شهادت که برای آنها تفسیر نیست خوف‌ناک هستند. 

رییس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در برهه‌ای از زمان کشورمان چنان پیشرفت علمی کرد که برای کشورهای اسلامی به الگو تبدیل شد آنچه در تونس و مصر می‌گذرد شمه‌ای در ایران رخ داده است. 

آیت‌الله لاریجانی به تلاش دشمنان برای اختلاف و روحانیت ملت اشاره کرد و گفت:‌ تز استعماری اسلام معنای روحانیت از کلام برخی روشنفکران طراوش کرده بود و متاسفیم از این که برخی به دنبال برهم زدن فهم مقام روحانیون که همواره در کنار مردم هستند، بودند اما امام خمینی(ره) که مرد حکمت و تقوا بود با جمع کردن اوصاف نشان داد که همواره روحانیت در خدمت مردم بوده و همیشه برای حفظ مسایل کشور فعالیت می‌کنند. 

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: کاری که به افرادی در گوشه و کنار کشور اشتباهی کرده باشند نداریم اما سمت و سوی روحانیت برای خدمت به خلق و رهنمودساختن به مردم به قرب الهی است. 

آیت‌الله لاریجانی تاکید کرد: همه آحاد مردم و مسوولان نباید اجازه دهند که رنگ بوی شهادت کمرنگ شده و حرمت شهدا کمرنگ‌تر شوند. وظیفه ما بزرگداشت شهدا و تحکیم خانواده‌های ایثارگران، جانبازان و شهداست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین