پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۵:۰۶
کد خبر:۱۲۱۵۶۴
۰۸:۳۲
۱۳۸۹/۱۱/۲۵

تاخیر، علت تأخیر در پرداخت عیدی كاركنان!

۰۸:۳۲
۱۳۸۹/۱۱/۲۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: مدیركل خزانه دلیل تأخیر پرداخت عیدی كاركنان دولت را ارسال نكردن به موقع فهرست كاركنان از جانب برخی دستگاه‌های اجرایی عنوان كرد. 

غلامرضا امین رفتاری افزود: تمام پیش‌بینی‌های لازم از مدت‌ها قبل صورت گرفته و اعتبارات لازم برای پرداخت حقوق بهمن و عیدی كاركنان دولت تأمین شده است.

وی تصریح كرد: طبق دستور وزیر اقتصاد مبنی بر پرداخت حقوق و عیدی كاركنان دولت تا پیش از 22 بهمن، تمام منابع لازم از 11 بهمن به استانها ارسال شد، سهم تهران نیز در حساب ویژه ای واریز و بلوكه شد تا هر لحظه آماده پرداخت باشد.

امین رفتاری افزود: با این وجود تاكنون از میان 225 دستگاه دولتی در تهران، تنها حدود 76 دستگاه با مراجعه به خزانه، حقوق بهمن و عیدی پایان سال را دریافت كرده اند و 148 دستگاه دیگر فقط فهرست حقوق كارمندان خود را ارائه كرده‌اند.

مدیركل خزانه یادآور شد: بخشنامه مربوط به دعوت از ذی‌حسابان دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در ارائه فهرست عیدی كاركنان خود، هم اكنون روی پرتال خزانه‌داری نیز قرار داده شده و ما در تماسی با آنان تاكید كرده‌ایم كه هر چه سریع‌تر فهرست عیدی كاركنان خود را جهت دریافت، ارائه كنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha