پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۲۱۷۳
۱۳:۳۲
۱۳۸۴/۰۶/۱۷

معرفی بازی - Thief: Deadly Shadows

۱۳:۳۲
۱۳۸۴/۰۶/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، شما در نقش سارقی حرفه ای ایفای نقش می کنید. این بار نیز هدف انجام سرقت های بزرگ برای گروه های مختلف می باشد و در کنار مأموریت ها، قادر به انجام سرقت های دیگری برای خود نیز می باشید. اکثر سرقت ها داخل خانه های اشرافی است ولی این امکان وجود دارد که داخل خانه های شهر رفته و بدون اینکه صاحبان آنها بفهمند دزدی کنیم.
قبل از شروع هر مأموريت نقشه اي در اختيار شما قرار مي گيرد كه تا حد زيادي به شما كمك مي كند. البته هيچ نشانه و اثري از محل دقيق هدف روي نقشه نيست.
شما بايد قبل از آنكه کار خود را اجرا کنيد این نقشه را با مأموریت های آن بطور کامل بررسی کنید. برای تمام کردن یک مرحله نیازی به انجام همه مأموریت ها نیست، بلکه بسته به درجه سختی بازی باید تعدادی از اشیای قیمتی را بدزدید. بعد از سرقت اشيا می توانید آنها را در مراحل بعدی فروخته و با پول آن، وسایل جنگی مورد نیاز را خریداری کنید. اين بازي مانندSC در بخش بازي هاي Stealth Action قرار دارد و شما بايد بدون كوچكترین صدا و جلب توجهي به دزدي بپردازيد.
هوش مصنوعي رايانه در سطح متوسطی است و ضعف هایی نیز دارد. مثلا اگر نگهبانان متوجه حضورتان در محلی شوند شما را دنبال می کنند ولی اگر سرعت عمل داشته باشید می توانید بدون صدمه ديدن فرار کنید و بعد از مدتی همه چیز به حال عادی بر می گردد، گویی هیچ اتفاقی رخ نداده. چهار حالت سختي Easy, Normal, Hard, Expert موجود است. در حالت Expert بايد90% اشياي موجود در يك خانه را دزديده و به هيچ فرد معصومي هم نبايد آسيب برسانيد! سلاح هاي موجود در بازي هرآنچه كه يك دزد لازم دارد، است.
مثلا تيرهاي آبي كه با آنها می توان مشعل های نگهبانان را خاموش کرد. تير ديگري براي جلب توجه دشمن وجود دارد و در صورت شلیک این تیر توجه نگهبانان به سمتی جلب شده و به آن سمت حركت مي كنند و ما نيز بدون جلب توجه به مسیر خود ادامه می دهیم يا آنكه بي صدا پشت نگهبان رفته و با استفاده از باتوم او را بيهوش كنيم.
سلاح هاي سرد از قبيل خنجر و شمشير براي مجادله از نزديك در اختيار داريم. اصلی ترین اسلحه موجود در بازی نيز تیرکمان است.
یکی دیگر از وسایلی که از نیازهای اصلی در بازی است، Heatlh Potion یا همان سلامتی شما است که داخل مکان هایی که سرقت می کنید وجود دارد و زخم شما را برطرف می کند. باز كردن درها و صندوق ها در ابتدا سخت است اما در ادامه عادت می کنید.
البته در بازی درهایی وجود دارد که توانایی باز کردن آنها را ندارید و باید به وسیله کلیدهایی که از نگهبانان بدست می آورید آنها را باز کنید. گرافيك بازي در حد بي نظيري است و بيشتر الهام گرفته از گرافيك بازي Deus Ex مي باشد و از موتور گرافيكي بازي Deus Ex در اين بازي استفاده شده با اين تفاوت كه پيشرفت هاي عمده و قابل توجهي در آن صورت گرفته است.
گرافيك محيط اطراف نيز واقعا جذاب است به گونه اي كه انسان در طبيعي يا مصنوعي بودن آن شك مي كند. وقتي صداها و موزيك هاي بازي را مورد بررسی قرار می دهیم می بينيم كه موفقيت گرافيك بازي، در صدا و موزيك هاي آن تكرار شده است.



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha