پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۱۰
کد خبر:۱۲۲۵۸۷
۱۵:۱۷
۱۳۸۹/۱۲/۱۸

مشایی با وزیر خارجه سوئیس دیدار کرد

۱۵:۱۷
۱۳۸۹/۱۲/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: وزیر خارجه سوئیس اولین مقام اروپایی بود که پس از برکناری وزیر امور خارجه ایران، با یک مقام ارشد ایرانی دیدار داشت.

مشایی در دومین دیدار خود با لیویالوی آگوستی طی چند ماه گشته با اشاره به اینکه افزایش روابط ایران و سوییس به نفع دو ملت و منطقه است، گفت: تهران برای تقویت همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه با سوییس محدودیتی قائل نیست و از آن استقبال می‌کند.

اسفندیار رحیم مشایی در دیدار سفیر سوییس خاطرنشان کرد: گسترش مناسبات و همکاری‌های ایران و سوییس در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی می‌تواند به نفع دو ملت و منطقه باشد.

لیویالوی آگوستی، نیز در این دیدار با اشاره به همکاری‌های سازنده و مفید ایران و سوییس در موضوعات مهم بین المللی و روابط دوجانبه اظهار کرد: سوئیس به دنبال تحکیم و ایجاد روابط گسترده با جمهوری اسلامی ایران است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مشایی سفیر سوئیس
ارسال پیام
captcha