پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۲۴۰۳۰
۱۱:۴۷
۱۳۹۰/۰۱/۱۴
قائم مقام سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد:

معافیت مالیاتی در 5 سال 2 برابر خواهد شد

افزایش معافیت‌ها با کاهش یارانه‌ها
۱۱:۴۷
۱۳۹۰/۰۱/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: قائم مقام سازمان امور مالیاتی کشور میزان معافیت مالیاتی در سال 90 بر اساس بودجه را 10 درصد عنوان کرد و گفت: معافیت مالیاتی در 5 سال 2 برابر خواهد شد. 

محمد پاریزی با بیان اینکه در صورت کاهش میزان یارانه‌ها در سال‌های آتی، امکان افزایش معافیت‌های مالیاتی وجود دارد، افزود: افزایش معافیت‌های مالیاتی در راستای هدفمندی یارانه‌ها به همراه سایر اقدامات حمایتی دولت در این زمینه صورت می‌گیرد.

قائم مقام سازمان امور مالیاتی کشور میزان معافیت مالیاتی در سال 90 بر اساس بودجه را 10 درصد عنوان کرد و با بیان اینکه معافیت مالیاتی طی 5 سال دو برابر خواهد شد، اظهارداشت: در راستای هدفمندی یارانه‌ها، مکانیزم‌های حمایتی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی دولت در راستای هدفمندی یارانه‌ها، پرداخت نقدی یارانه‌ها را نوعی مکانیزم حمایتی که منجر به افزایش قدرت خرید خانوارها می‌شود، ذکر کرد و افزود: افزایش پایه و معافیت‌های مالیاتی به تنهایی به عنوان طرح حمایتی هدفمندی یارانه‌ها منطقی نیست.

پاریزی در مورد مالیات اصناف عنوان کرد: مالیات بر درآمد اصناف در بودجه سال جاری به طور مشخص، معلوم نیست و ممکن است که افزایش مالیات بر درآمد آنها در حد سال جاری باشد، همچنین مذاکرات برای این بخش هنوز نهایی نشده و جلسات سازمان به صورت داخلی برگزار شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha