پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۶:۳۴
کد خبر:۱۲۴۵۶۰
۲۰:۳۶
۱۳۹۰/۰۱/۲۰

تخریب غیراصولی ساختمانی یک کشته و یک مجروح برجای گذاشت

۲۰:۳۶
۱۳۹۰/۰۱/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: تخریب یک ساختمان دو طبقه به شیوه غیر اصولی و بدون رعایت اصول ایمنی یک کشته و یک مجروح بر جای گذاشت. 

جمشید شفیعی، مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی تهران، درباره جزییات این حادثه، گفت: ستادفرماندهی سازمان آتش‌نشانی تهران در ساعت 13:44 امروز(شنبه) با دریافت خبری مبنی بر ریزش آوار در یک ساختمان نیمه کاره، آتش‌نشانان ایستگاه‌های 27، 80 و گروه نجات 3 را به محل حادثه واقع در خیابان پیامبر غربی، خیابان جهاد اکبر اعزام کرد. 

وی ادامه داد: کارگران در حال تخریب یک ساختمان دو طبقه بودند که به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی قسمتی از سقف طبقه دوم فرو ریخت و باعث گرفتار شدن دوتن از کارگران زیر آوار شد. 

شفیعی با بیان این که آتش‌نشانان یکی از کارگران را به سلامت از زیر آوار خارج کردند،گفت: آتش‌نشانان حدود ساعت 17 نیز کارگر مدفون شده در زیر آوار را بیرون کشیده و به عوامل اورژانس تحویل دادند که متاسفانه مرگ این کارگر از سوی اورژانس تایید شد. 

وی خاطرنشان کرد: علی رغم هشدارها و تاکیدهای سازمان آتش‌نشانی متاسفانه هنوز شاهد هستیم که در تهران در زمان ساخت و ساز نکات ایمنی رعایت نمی شود و این موضوع حوادث ناگواری را در پی دارد. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ساختمان تخریب مرگ
ارسال پیام
captcha