به گزارش آفتاب نیوز، 
ساعت 24 نيمه شب 26 مرداد ماه زني 28 ساله به نام «مريم» به كلانتري كيانمهر مراجعه و عنوان كرد: ساعت 15 در مسير كيانمهر به مقصد كرج مدت زماني را در انتظار تاكسي ايستادم اما زماني كه حتي يك تاكسي از اين مسير تردد نكرد، به دليل محدوديت زماني، سرانجام سوار يك دستگاه پرايد كه داراي دو سرنشين جوان بود، شدم.
اين زن ادعا كرد: يكصد متر جلوتر از جايي كه من سوار شده بودم، دو جوان ديگر به عنوان مسافر سوار صندلي عقب خودرو در كنار من شدند. به اين ترتيب طولي نكشيد كه سرنشينان «مسافرنما» با تهديد چاقو مرا را زير صندلي خودرو پنهان كرده و مسير حركت را به سمت ملكآباد كرج تغيير دادند.
بر اساس اظهارات «مريم» اين افراد، وي را با دست و دهان بسته، پيچيده در ميان پتو، در حالي به يك آلاچيق داراي درب آهني انتقال دادند كه در همان حوالي يك كشاورز حين سم پاشي زمينهاي خود بود.
اين چهار تن به نامهاي «مرتضي - 19 ساله»، «مهدي - 22 ساله»، «علي» و «مجتبي» هر دو 23 ساله ساعت 23 روز حادثه پس از آن كه چندين بار «مريم» را مورد تجاوز جنسي و تعدي قرار دادند، او را توسط راننده پرايد «مرتضي» در مسير كيانمهر رها كرده و سپس متواري شدند.
پرونده، پس از بررسيهاي اوليه جهت ادامه تحقيقات و رسيدگي به دايره يكم اداره آگاهي كرج ارجاع شد.
بر اين اساس با تشكيل اكيپ ويژه جهت شناسايي متهمان، ماموران سرانجام موفق به دستگيري دو تن از متهمان اصلي به نامهاي «مرتضي» و «مهدي» شدند و خودرو مربوطه را نيز كشف و توقيف كردند.
با اعترافات اين دو تن، پرونده در اختيار مقام قضايي در دادسراي جنايي ناحيه 4 حصارك قرار گرفت و تلاش پليس آگاهي اداره يكم كرج براي دستگيري دو متهم متواري ديگر به نامهاي «مجتبي» و «علي» همچنان ادامه دارد.