پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۲۶۲۶
۰۹:۴۵
۱۳۸۴/۰۶/۲۰

به هر مسافرکشی اعتماد نکنید

۰۹:۴۵
۱۳۸۴/۰۶/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، سرهنگ حميد اندرز چمني با اشاره به آمار دستگيري سارقاني كه بعضا مرتكب تجاوز به عنف نيز مي‌شوند، هشدار داد: اين عده از مجرمان عمدتا تحت عنوان «مسافركش» با همدستي تعدادي ديگر، در خيابانها و مسيرهاي خلوت، زنان و دختران را مورد سوءاستفاده جنسي و تجاوز قرار مي‌دهند.

وي تصريح كرد: از آنجايي‌كه زورگيران طعمه‌هاي خود را از افراد غافل و اشخاص بي‌توجه نسبت به هشدارهاي پليسي و ناآگاه انتخاب مي‌كنند و از طرفي اين امكان وجود ندارد كه نيروي انتظامي براي تك تك افراد جامعه پليس اختصاص دهد، از اين رو همكاري و تعامل متقابل مردم با پليس در راستاي رعايت هشدارهاي پليسي و حفاظتي زمينه وقوع بسياري از سوءاستفاده‌ها را به حداقل مي‌رساند.
معاون اجتماعي و ارشاد نيروي انتظامي استان تهران همچنين در پايان بر ضرورت ساماندهي خودروهاي مسافركش شخصي به عنوان يكي از مهمترين عوامل پيشگيرنه‌ تاكيد كرد و اهتمام هر چه بيشتر دستگاههاي ذيربط را نسبت به آن خواستار شد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha