کد خبر: ۱۲۶۲۶۴
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۶

روايت "آقا تهرانی" از جلسه امروز هيأت دولت

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی که معلم اخلاق کابینه است در مورد حضور امروز خود در جلسه‌ی دولت گفت: صبح امروز آقای میرتاج‌الدینی به من اعلام کردند که آقای احمدی‌نژاد در جلسه‌ی دولت حضور پیدا می‌کند و جلسه‌ی اخلاق برقرار است و بنده نیز در جلسه حضور پیدا کردم و مباحث اخلاقی را مطرح کردم و جلسه‌ی خوبی بود.

وی با اشاره به مباحثی که در چند روز گذشته مطرح شده گفت: در این چند روز دوستان و دشمنان خود را بهتر شناختیم و این‌که نسبت به ولایت فقیه به چه میزان حساسیت وجود دارد.

وی با اشاره به صحبت‌های احمدی‌نژاد در جلسه‌ی امروز هیأت دولت اظهار داشت: رییس‌جمهور در این جلسه بار دیگر بر حمایت و تبعیت خود از ولایت فقیه و ولایت تاکید کردند.

آقاتهرانی هم‌چنین به جلسه‌ی شب گذشته‌ی تعدادی از نمایندگان مجلس با رییس‌جمهور اشاره کرد و گفت: آقای احمدی‌نژاد در جلسه‌ی شب گذشته تاکید کردند که دنیا اگر بخواهد خود را از شر استکبار نشان دهد باید پیرو ولایت باشد و تاکید کردند تا آخر عمر از ولایت فقیه دفاع می‌کنم و برای دفاع از ولایت فقیه حاضرم از جانم بگذرم.

وی هم‌چنین گفت: دیشب حدود 10 نفر از نمایندگان با رییس‌جمهور دیدار داشتیم و درخواست کردیم که ایشان در جلسه‌ی امروز هیأت دولت حضور پیدا کنند و آقای رییس‌جمهور نیز بار دیگر بر تبعیتشان از ولایت فقیه تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین