پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۳۴
کد خبر:۱۲۶۹۶۲
۲۳:۱۸
۱۳۹۰/۰۲/۲۰

نخستین شکست ذوب آهن مقابل نماینده عربستان

۲۳:۱۸
۱۳۹۰/۰۲/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آفتاب: هفته ششم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا از ساعت 20:30 امروز سه شنبه با رویارویی تیم‌های ذوب آهن ایران و الشباب عربستان در ورزشگاه فولادشهر اصفهان پیگیری شد.

ذوب‌آهن که تا پیش از برگزاری این مسابقه با 13 امتیاز صعود خود به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را قطعی کرده بود، در مصاف خانگی با الشباب عربستان با یک گل تن به شکست داد.

تک گل پیروزی بخش تیم الشباب را فیصل بن سلطان در دقیقه 57 به ثمر رساند و زمینه ساز صعود تیمش به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا شد.

تیم الشباب عربستان با برتری یک برصفر مقابل ذوب آهن ایران 11 امتیازی شد و جایگاه خود را در رتبه دوم گروه D لیگ قهرمانان آسیا استحکام بخشید تا پس از ذوب آهن دومین تیمی باشد که از این گروه به جمع 16 تیم برتر آسیا صعود می‌کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ذوب‌‌‌آهن الشباب
ارسال پیام
captcha