کد خبر: ۱۲۷۷۰۰
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵

گوشت گوسفندی کیلویی 16 هزار و 500 تومان

نحوه تشخیص گوشت وارداتی
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بهای گوشت قرمز دغدغه سال جاری و گذشته نیست هر چند که این روزها افزایش قیمت شش درصدی در آن دیده می‌شود اما نوسان آن اندک است؛ این روزها در تهران گوشت گوسفند داخلی کیلویی 16 تا 16 هزار و 500 تومان عرضه می‌شود. 

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت همچنین با اشاره به فروش مرغ منجمد در فروشگاه‌های عرضه گوشت قرمز افزود: فروش مرغ منجمد زیرنظر اتحادیه فروشندگان مرغ، پرنده و ماهی است.

علی‌اصغر ملکی با اشاره به این‌که شبکه دامپزشکی باید روی فروش مرغ در فروشگاه‌های عرضه گوشت نظارت کند، به قیمت گوشت اشاره کرد و اظهار کرد: الان مدت دوهفته است که قیمت‌ها ثابت است. قیمت گوشت پس از عید به خاطر بهار و به اصطلاح سیاه‌بهار حدود شش درصد گران شده است.

وی با اشاره به بارش‌های پس از عید در مناطق کردستان تصریح کرد: مراتع بسیار خوبی به‌وجود آمده و دامداران تا حدی اشتیاق فروش دام خود ندارند و دام‌ها را نگهداری می‌کنند، چرا که علوفه در صحرا هست.

ملکی با بیان این‌که اتفاق بیان شده را به فال‌نیک می‌گیریم، گفت: با این شرایط دام‌ها از نظر وزن به حد استاندارد بهتری می‌رسند و در آینده نیز در موجودی گوشت کمک می‌کند.

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی با تاکید بر این‌که در آینده قیمت گوشت افزایش پیدا نمی‌کند، ادامه داد: دام‌ها را در یکی دوماه آینده از کوه پایین می‌آورند و در میادین عرضه می‌کنند و شرایط خوبی در حوزه‌ پروتئین گوسفندی ایجاد می‌شود.

وی در مورد فروش گوشت وارداتی به‌نام گوشت داخلی گفت: مغازه‌هایی که ما از طریق شرکت تعاونی آنها را تغذیه می‌کنیم، گوشت گوساله و گوشت گوسفند تازه را ارائه می‌دهند. بازرسان باید دقت بیشتری در مغازه‌هایی که گوشت‌های وارداتی را در کنار آن می‌فروشند، کنند.

او افزود: قیمت گوشت وارداتی به خاطر کیفیت پایین گوشت، کمتر است. بازرسان باید گوشت وارداتی را تشخیص دهند و قیمت آن را مجزا کنند.

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در مورد چگونگی تشخیص گوشت وارداتی از داخلی گفت: بیشتر گوشت‌های وارداتی به صورت بسته‌بندی و کمتر به صورت فله عرضه می‌شود؛ گوشت‌های داخلی روی قسمت ران و دست یک لایه چربی دارند که چربی بسیار خوب و خوراکی است. گوشت‌های وارداتی این چربی را کمتر دارند.

ملکی با تاکید بر این‌که رنگ گوشت نشانگر بسیاری از مسائل هست، ادامه داد: گوشت‌های وارداتی سه تا چهار روز پس از ذبح به دست فروشنده می‌رسد و بیات و سرد بودن گوشت، خود را نشان می‌دهد.

وی در پایان خاطر نشان کرد که مغازه‌ها ملزم به نصب تابلو و مجزا‌کردن گوشت وارداتی از داخلی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین