آفتابنیوز : 
رئیس جمهور امروز در مراسم تودیع مجید انصاری و معارفه احمد موسوی به عنوان معاون حقوقی و پارلمانی خود ضمن بیان اینکه از توانمنديهاي انصاری در مسائل ديگر استفاده ميكند اهمیت رویکرد انقلابی را در دولت خود خبر مورد تاکید قرار داد و گفت که جامعه در هر حال نیازمند قانون گذاری است و این قوانین هم باید به نفع مستضعفان باشد.
احمدی نژاد همچنین با ذکر این نکته که کشور بايد با همين مجلس, دولت و قوه قضاييه به جلو برود ارتباط خوب میان قوا را با اهمیت دانست و گفت که معاون جدید این ارتباط را منظم تر از گذشته خواهد کرد.
سید احمد موسوی هم در این مراسم عدالت را یکی از اصول اساسی انقلاب دانست و گفت که بايد به خداوند توكل كرد تا با كمك خداوند كارها به پيش برود.
او همچنین در مورد تعامل ميان مجلس و دولت هم افزود: اگر تعامل سازنده داشته باشيم، بركات آن را مردم ميبينند.
آخرین سخنران این مراسم هم مجید انصاری معاون حقوقی و پارلمانی سید محمد خاتمی بود که ضمن تاکید بر روابط صمیمانه تر معاون جدید با مجلس هفتم از تداخل قوانین در کشور انتقاد کرد و پیشنهاد نمود که ساز وكاري پيشبيني شود و مطابق آن هيچ مصوبهاي قبل از تاييد معاونت حقوقي مطرح نگردد. به اعتقاد انصاری اگر اين عمل صورت بگيرد بسياري از تداخل قوانين اتفاق نميافتد و روند قانونگذاري تسهيلتر ميشود.
مجید انصاری همچنین توفیق دولت جدید را توفیق نظام دانست و کمک به دولت را وظیفه شرعی نامید.