پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۱۴
کد خبر:۱۲۸۰۷۸
۲۳:۵۸
۱۳۹۰/۰۳/۰۴

گریه عادل فردوسی‌پور در مراسم تشییع ناصر حجازی‌/ عکس

۲۳:۵۸
۱۳۹۰/۰۳/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: عادل فردوسی‌پور گفت: «ناصر حجازی شخصیتی کاریزماتیک و خاص داشت.» فردوسی‌پور این را گفت و ادامه داد: «جمعیت بسیار زیادی برای بدرقه ناصر حجازی به ورزشگاه آزادی آمده‌اند که همه آنها مشکی‌پوش هستند. به نظر من حیف بود و حجازی زود از میان ما رفت.»

فردوسی‌پور با بیان این که پس از اینکه بزرگان را از دست می‌دهیم به یاد آنها می‌افتیم، گفت: «ما استاد چنین کارهایی هستیم، وقتی کسی مرحوم می‌شود برای ما عزیز می‌شود، باید زمانی که آنها زنده هستند قدرشان را بدانیم. امیدوار هستم که این مسأله درسی برای ما بشود. ناصر حجازی شخصیت کاریزماتیک و خاص داشت و این به دلیل خصوصیات فردی او بود. خصوصیات فردی او باعث شد که به چنین جایگاهی برسد.فکر می‌کنم نیازی به گفتن نباشد که حجازی چقدر محبوب بود. حضور این همه آدم که از فاصله‌های دور خود را به ورزشگاه آزادی رسانده‌اند و این همه شور و شوق نشان دهنده محبوبیت بالا و جایگاه حجازی در میان مردم است.»

به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کردید که در برنامه این هفته 90 حدود 5 میلیون نفر برای ناصر حجازی پیامک بفرستند، با چشمانی اشکبار گفت: «بله، فکرش را می‌کردم.» {$old_album_128078}
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha