آفتابنیوز : آفتاب: دیدار مرحله یک چهارم نهایی بیست و چهارمین دوره رقابتهای فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور از ساعت 19:45 دقیقه امروز یکشنبه با حضور بیش از74 هزار نفر در ورزشگاه آزادی بین تیمهای پرسپولیس و سپاهان برگزار شد.
در این دیدار که به قضاوت محسن ترکی برگزار شد دو تیم در نیمه اول بازی متعادلی را به نمایش گذاشتند که البته دقایق ابتدایی شاگردان امیر قلعهنویی بیشتر صاحب توپ و میدان بودند اما در سایر دقایق دو تیم فوتبال سردی را به نمایش گذاشتند و کمتر دروازهها تهدید شد تا در نهایت نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم بازی دو تیم کیفیت پایین تری داشت و بازیکنان سپاهان و پرسپولیس نتوانستند موقعیتهایی برای گلزنی ایجاد کنند تا در نهایت دیدار مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی با تساوی بدون گل وارد وقتهای اضافه شود.
در وقت های اضافه نیز دو تیم نتوانستند دروازه یکدیگر را بازکنند تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. پرسپولیس در نیمه دوم وقتهای اضافه یک موقعیت ایدهال برای گلزنی را توسط حمید علی عسگر از دست داد.
اما در ضربات پنالتی پرسپولیس 4 بر 2 حریف خود را شکست داد و حریف فولاد خوزستان شد که بازی دو تیم باید روز پنجشنبه برگزار شود.
در این ضربات زارع ضربه اول را برای پرسپولیس به گل تبدیل کرد اما ضربه اول سپاهان را هادی عقیلی به بیرون زد. ضربه دوم پرسپولیس را هاشمیان به گل تبدیل کرد اما سپاهانی ها بازهم این بار توسط توره توپ را به بیرون زدند. ضربه سوم پرسپولیس را مجتبی شیری به تیر دروازه زد اما بیک زاده برای سپاهان گل زد.
ضربه چهارم پرسپولیس را محمد نوری به گل تبدیل کرد و امید ابراهیمی نیز ضربه چهارم سپاهان را گل کرد. ضربه پنجم پرسپولیس را حمید علی عسگر به گل تبدیل کرد تا شاگردان علی دایی برنده این بازی شوند.