کد خبر: ۱۲۸۴۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۴

نتایج اولیه کنکور دکتری پنج‌شنبه اعلام می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج اولیه نخستین آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال 90، گفت: نتایج اولیه این آزمون روز پنج‌شنبه 12خرداد ماه 90 اعلام می‌شود. 

ابراهیم خدایی افزود: داوطلبان در این مرحله 5 برابر ظرفیت نهایی به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و می‌توانند با استفاده از کد رهگیری یا شماره پرونده به کارنامه خود دسترسی پیدا کنند.

خدایی خاطرنشان کرد: داوطلب با دریافت کارنامه می‌تواند از نتیجه آزمون خود مطلع شود و افرادی که نمره لازم را کسب کرده‌اند به حداکثر 5 دانشگاه معرفی می‌شوند.

معاون فنی و آماری سازمان سنجش گفت: برنامه زمان‌بندی اولیه برای تعیین زمان مصاحبه‌ها از سوی سازمان سنجش به دانشگاه‌ها اعلام شده است و جزئیات نحوه زمان‌بندی مصاحبه‌ها و سایر موضوعات در اطلاعیه سازمان سنجش در زمان اعلام نتایج اولیه اعلام خواهد شد.

وی گفت: برنامه مصاحبه دانشگاه‌ها در یک دوره زمانی 37 روزه تعیین و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که دانشگاه‌های هم‌جوار و رشته‌های مرتبط با فاصله زمانی نزدیک به هم، مصاحبه خود را انجام دهند. 

اولین آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (Ph.D) سال 1390 پنج‌شنبه 25 فروردین در 32 شهر کشور و61 حوزه امتحانی با رقابت 130 هزار و 900 نفر در 9 گروه فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، زبان‌های خارجی، دامپزشکی، هنر و تربیت بدنی و 107 کد رشته برگزار شد و 61 درصد داوطلبان را مردان و 39 درصد را زنان تشکیل دادند. 

به گفته مسئولان سازمان سنجش ظرفیت پذیرش در این مقطع بیش از 6 هزار نفر برآورد می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین