پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۲۸۹۴
۱۵:۱۶
۱۳۸۴/۰۶/۲۱

تراول هایتان را دربانکها پشت نویسی نکنید!

۱۵:۱۶
۱۳۸۴/۰۶/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، ماموران كلانتري 148 انقلاب اسلامي از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 در جريان يك فقره سرقت از مشتري بانك ملي شعبه پارك لاله در تقاطع بلوار كشاورز و كارگر قرار گرفتند.
با حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد: در ساعت 11 جوان 22 ساله‌اي بلافاصله پس از ورود به بانك نسبت به انتخاب سوژه‌اي مناسب اقدام كرده و با شگردي خاص تعدادي تراول چك به مبلغ يك ميليون و 200 هزار تومان را از يك مشتري به سرقت برده است..

بدين ترتيب اين جوان كه به قصد سرقت وارد بانك شده‌ بود، يكي از مراجعان جوان كه در حال امضاي تعدادي تراول چك بود را شناسايي و با تنه زدن، او را پرت كرده و تعداد 10 فقره تراول چك 100 هزار توماني و چهار فقره تراول 50 هزار توماني را از روي پيشخوان بانك سرقت كرد.
سارق جوان در حالي‌كه مامور نگهباني بانك در محوطه‌ كارمندي در كنار رييس بانك ايستاده بود، از بانك خارج شد و به‌وسيله موتورسيكلت همدستش كه در حوالي بانك كشيك مي‌داد، از محل متواري شد.
تحقيقات پليس جهت شناسايي و دستگيري سارق 22 ساله و همدستش آغاز شده است.
پليس با هشدار به مراجعه‌كنندگان به بانك‌ها اعلام كرد:پيش از مراجعه به بانك براي نقد تراول چك، اقدام به پشت‌نويسي آنها كرده تا در هنگام مراجعه به بانك، زمينه سوءاستفاده براي فرصت‌طلبان از وقفه پيش آمده، فراهم نشود.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha