آفتابنیوز : 
ابراهیم کارخانه نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین این بهترین فرصت برای جمهوری اسلامی ایران است که جو سازی های کاذب رسانه های صهیونیستی علیه ملت ما خنثی نموده و حقانیت ایران را در عرصه های مختلف به اطلاع برساند.
به اعتقاد نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات در این سفر قطعا احمدی نژاد اصول سیاست خارجی ایران بطور شفاف بیان خواهند نمود.
کارخانه در ادامه به خبرنگار آفتاب گفت:اصول چهار گانه راهبردی که احمدی نژاد به عنوان محور اصلی برنامه ها خود بیان نموده اند می تواند برای دیگر کشورهای جهان جالب توجه باشد.
وی ادامه داد:به مهرورزی و محبت به بندگان خدا می تواند به عنوان اصل رسانی و محوری برنامه های بشر دوستانه دولت احمدی نژاد در تعامل با دیگر کشورهای جهان و شعار اصلی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با دیگر ملت های جهان باشد.
به اعتقاد کارخانه مساله اساسی دیگری که طرح بآن برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است مساله تاکید بر فناوری صلح آمیز هسته ای به عنوان حق مسلم ایران و دیگر کشورهای جهان است.
که معاهده NPT آن را حق مسلم همه کشورهای عضو دانسته است. این بهترین فرصت است برای جمهوری اسلامی ایران که حقانیت ایران و دیگر کشورهای جهان به استفاده از فناوری هسته ای در سطح بین المللی بیان شود.
کارخانه خاطر نشان کرد:طرحی که احمدی نژاد عنوان نموده اند که در سازمان ملل مطرح خواهند نمود می تواند برای بیداری تمام کشورهای جهان فعالیت های صلح آمیز هسته ای باشد.