کد خبر: ۱۳۰۳۳
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۲:۵۹
فلاحت پیشه:

سفر نیویورک سیاحتی نیست

آفتاب‌‌نیوز : حشمت الله فلاحت پیشه  گفت: اعضای تیم همراه احمدی نژاد نمی توانند در حل چالش های سیاست خارجی کمک کننده باشند. 

فلاحت پیشه افزود: انتظار می رود که احمدی نژاد در سیاست خارجی از توان همه نیروها استفاده کند اما متاسفانه درباره این سفر با کمیسیون امنیت ملی هیچ گونه مشورتی انجام نشد و این مسأله نشان دهنده نگرش تنگ به مسائل سیاست خارجی است. 

به گفته وی، سفر احمدی نژاد به نیویورک در زمانی انجام می شود که یک فضای منفی حاصل از جنگ روانی آمریکا علیه ایران شکل گرفته است و رئیس جمهور در مورد برنامه هسته ای ایران باید گزارشی ارائه دهد که با اقبال جامعه جهانی مواجه شود. 

وی افزود: همزمان با سفری رئیس جمهوری بحث ارسال پرونده ایران به شورای امنیت مطرح خواهد شد و این فرصتی است که رئیس جمهور مواضع بر حق ایران را به اطلاع جهانیان برساند، هر چند که در دنیای امروز بازی قدرت تعیین کننده است و متاسفانه امروز قدرت در انحصار آمریکا و چند کشور اروپایی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۸۴/۰۶/۲۲
0
0
آقاي فلاحت پيشه اتفاقا صرفا براي سياحت به آمريكا رفته . اگر شما را هم با خود مي برد باز هم از اين حرف هاي وطن پرستانه مي زديد؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین