پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۳۱۳۹
۰۰:۱۱
۱۳۸۴/۰۶/۲۳

کار در فالکن بر روی طرح احمدی نژاد

۰۰:۱۱
۱۳۸۴/۰۶/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، 1-افزايش تعداد كشورهاي طرف مذاكره و استفاده از مدل افغانی در راستای مذاکره  با آمریکا به نحو آبرومندانه

2- همكاري مشترك با كشور ثالث (مدل توپ فوتبال)؛ در اين طرح با توجه به آماده نبودن خط توليد اورانيوم اوليه (كيك زرد)، كيك زرد از طرف كشور ديگري به ايران تحويل و در مركز UCF اصفهان به هگزافلوريد اورانيوم تبديل شده و سپس براي غني‌سازي به كشور مذكور برگردانده مي‌شود و پس از غني‌سازي و تبديل به ميله سوخت، به ايران باز مي‌گردد.
اين پيشنهاد كه  سال گذشته از سوي روسيه به عنوان يك ابتكار مطرح شده بود، از سوی ايران رد شد است. امسال نيز از سوي آفريقاي جنوبي مطرح گرديد كه دوباره از سوي اروپا و ايران رد شد. 

3-  طرح سرمايه‌گذاري مشترك (مدل joint venture) این طرح بار نخست در سال 2003 از سوي ايران براي مشاركت اروپا و آمريكا در فعاليت‌هاي مربوط به چرخه سوخت ايران از سوي وزارت خارجه مطرح شد. سال گذشته نيز يكي از اعضاي تيم مذاكره‌كننده، آن را به صورت غير رسمي مطرح كرده بود كه هم با واكنش منفي اروپا روبه‌رو شد و هم رهبر انقلاب انجام فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران در مشاركت با بيگانگان را مغاير با استقلال كشور دانسته و دستور عدم طرح رسمي آن را داده بودند و به شدت با آن مخالفت کردند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha