مسدود شدن مرز ميان نوار غزه و مصر
به گزارش آفتاب نیوز، 
محمود عباس در يک سخنرانی تلويزيونی هشدار داد که از اين پس هرج و مرج را به هيچ وجه تحمل نخواهد کرد.
در طول روز نظاميان فلسطينی بيهوده سعی کرده بودند تا مانع ورود صدها نفر به يکی از آباديهای يهودی نشين تخليه شده، شوند.
همچنين مرز بين نوار غزه و مصر صحنه نا آرامی ها و هرج و مرج بود. هزاران نفر از فلسطينيان برای خريد سيگار و داروی ارزان از مرز عبور کرده و با مامورين انتظامی درگير شدند.
سرانجام جمال قاعد، فرمانده فلسطينی در جنوب نوار غزه دستور بستن منطقه مرزی را صادر کرد و هشدار داد که فلسطينيان بايد قبل از بستن مرز به داخل نوار غزه باز گردند. وی گفت که جاده های منتهی به منطقه مرزی مسدود خواهد شد و صدها مامور مرزی فلسطينی در منطقه مستقر خواهند شد.
مقامات مصری و نيز دولت خودگردان فلسطين از هنگام پايان تخليه نظامی نوار غزه در روز دوشنبه ۱۲ سپتامبر، سرگرم مقابله با هزاران نفری هستند که به منطقه مرزی هجوم آورده اند.