به گزارش آفتاب نیوز، 
پايگاه اينترنتي بيبيسي اين خبر را به نقل از روزنامههاي روز سه شنبه تركيه چاپ منتشر كرد.
به نوشته اين روزنامهها فرد مظنون يكي از ملي گراهاي مخالف سرسخت كردها بوده و دراعتراض به نرمش دولت آنكارا با كردهاي جنوب شرق كشور، قصد ترور اردوغان را داشت.
روزنامه "حريت" نوشت: فرد مظنون صبح روز دوشنبه هنگامي كه اردوغان در پايان مراسمي در شهر كوتايا واقع در شمال غرب تركيه در حال سوار شدن به اتوبوس بود، در حالي كه اسلحهاي از نوع تفنگ كمري در زير يك تكه نان پنهان كرده بود قصد نزديك شدن به نخست وزير را داشت كه محافظان اردوغان او را دستگير كردند.
اين جوان ۳۲ساله كه خود را "مصطفي باگدات" معرفي كرده در بازجويي پليس ، احساسات به شدت ملي گرايانه خود و مسامحه دولت تركيه در برخورد با كردهاي تجزيه طلب اين كشور را انگيزه اصلياش براي ترور نخست وزير بيان كرد.
وي گفت: سربازان ما در نبرد با كردها كشته ميشوند و دولت هيچ اقدامي در اين رابطه به عمل نميآورد و اين مساله بشدت مرا رنج ميدهد.