پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۵۲
کد خبر:۱۳۱۶۸۹
۱۶:۳۰
۱۳۹۰/۰۵/۰۹

استهلال ماه رمضان بعدازظهر امروز آغاز می‌شود

۱۶:۳۰
۱۳۹۰/۰۵/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: گروه‌های اعزامی ستاد استهلال استان تهران برای رصد هلال ماه مبارک رمضان از صبح امروز یکشنبه 9 آبان به 8 منطقه اعزام شدند. 

حجت الاسلام محمد تقدیری رئیس ستاد استهلال استان تهران از استقرار گروه‌های رصدی در 8 منطقه خبر داد و گفت: گروه‌های اعزامی ستاد استهلال ماه مبارک رمضان استان تهران از صبح امروز به 8 منطقه تفرش، دماوند، کوهسار، ورامین، هشتگرد، طالقان، قصر بهرام و دشت نالان برای رؤیت ماه مبارک رمضان اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، از امروز یکشنبه نهم مرداد ماه گروه‌ها به رصد هلال ماه مبارک رمضان در دو نوبت روز و غروب می‌پردازند.

رصد اول از ساعت 14:30 تا حدود ساعت 16 است و هدف از آن رصد هلال در روز است و در رصد دوم که از نزدیکی‌های غروب آغاز می‌شود هلال در شب است‌.

امروز یکشنبه 9 مرداد، گروهی نیز در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مستقر می‌شوند تا با حضور و مشارکت علاقمندان به استهلال ماه مبارک رمضان بپردازند.

نتایج حاصل از رصدها به دفتر مقام معظم رهبری ارسال می‌شوند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
رمضان هلال
ارسال پیام
captcha