پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 23 July 2026
کد خبر:۱۳۱۷۳۳
۰۹:۵۸
۱۳۹۰/۰۵/۱۰

اعتراف یک قاچاقچی به صدور دستور قتل ۱۵۰۰ نفر

۰۹:۵۸
۱۳۹۰/۰۵/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: پلیس مکزیک می‌گوید یک شخص مظنون به سرکردگی یک کارتل تبهکار که روز جمعه بازداشت شد به صدور دستور قتل ۱۵۰۰ نفر در ایالت شمالی چیواوا اعتراف کرده است. 

خوزه آنتونیو آکوستا هرناندز، 33 ساله، همچنین مظنون به طراحی حمله به یک کارمند کنسولگری آمریکا و شوهر آمریکایی او در شهر سیوداد خوارز در سال گذشته است. هر دو نفر در آن حمله کشته شدند. 

مقام‌ها می‌گویند که آقای آکوستا یکی از چهره‌های کلیدی در کارتل خوارز است. 

خوارز خشونت‌زده‌ترین شهر مکزیک با بیش از سه هزار قتل در سال 2010 است. 

مظنون که به "ال دیه گو" شهرت دارد متهم به هدایت گروه تبهکار "لا لینیا" است که اعضای آن به عنوان آدم‌کش‌های مزدبگیر برای کارتل خوارز کار می‌کنند. 

این کارتل بعضی از مسیرهای اصلی قاچاق مواد مخدر از سیوداد خوارز به آمریکا را کنترل می‌کند. 

پلیس بر این اعتقاد است که "ال دیه گو" همچنین مسئول یک بمبگذاری در این شهر مرزی بود که باعث مرگ 4 نفر شد. آن حمله با اتومبیل انجام شد که اولین مورد در خشونت‌های مربوط به مواد مخدر در مکزیک بود. 

رامون پیکونو سرپرست یگان مبارزه با مواد مخدر در پلیس فدرال مکزیک گفت که آقای آکوستا هرناندز همچنین به صدور دستور قتل 15 نفر، عمدتا افراد زیر 20 سال، در یک مهمانی در سیوداد خوارز در سال گذشته اذعان کرده است. 

دولت مکزیک 15 میلیون پزو (یک میلیون و 275 هزار دلار) برای اطلاعاتی که منجر به بازداشت او شود جایزه تعیین کرده بود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قاچاقچی مکزیک قتل
ارسال پیام
captcha