پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۳۱۷۹۴
۱۳:۱۸
۱۳۹۰/۰۵/۱۱

باهنر: دولت حق تولید را از هدفمند کردن یارانه‌ها ادا نکرده است

۱۳:۱۸
۱۳۹۰/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه پس از بررسی وضعیت کشاورزان و دامداران در شرایط خشکسالی و اصلاح قیمت‌ها که با حضور وزیر جهاد کشاورزی انجام شد گفت: برنامه‌های مجلس که با حضور وزیران برگزار می‌شود برای رفع ابهام در بخش‌های مختلف و روشن شدن مسئولیت مسئولان اجرایی مفید است.

وی گفت: مجلس در زمینه بودجه‌های مصوب خشکسالی همت والایی داشته و در کمک به دولت در پرداخت سهم بخش کشاورزی در اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها دقت جدی داشته و پیگیر موضوع است.

باهنر گفت: امروز دغدغه جدی مجلس این است که بخش‌های تولید، صنعت و خدمات در پروژه عظیم هدفمندی یارانه‌ها سرشان کلاه نرود و کم بیاورند.

نایب رئیس مجلس تاکید کرد: از دولت به طور جدی می‌خواهیم تا حق بخش تولید را از هدفمندی یارانه‌ها که ادا نکرده بپردازد.

باهنر همچنین گفت: بهتر است نسبت به تغییرات کلان آب و هوا که در تمام دنیا اتفاق می‌افتد سیاست‌های راهبردی تغییر الگوی کشت داشت و برداشت داشته باشیم و کشاورزان که همه امکانات زندگی‌شان را برای کشت محصول می‌گذارند در مسیر درست هدایت کنیم زیرا اجرای هدفمندی یارانه‌ها در سیاست راهبردی تولید اثرگذار است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha