پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۲:۴۰
کد خبر:۱۳۲۴۴۱
۰۴:۰۱
۱۳۹۰/۰۵/۲۳

احتمال جریمه 30 میلیونی ‌مایلی‌كهن ‌و فتح‌الله‌زاده

۰۴:۰۱
۱۳۹۰/۰۵/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: دبیر هیأت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال از بررسی مصاحبه جنجالی مدیر فنی پرسپولیس و سرپرست باشگاه استقلال در این هیأت خبر داد و گفت: احتمال جریمه 30 میلیون تومانی با شدت و ضعف برای هر دو نفر وجود دارد.

حجت الاسلام علیرضا علیپور در مورد جدال لفظی محمد مایلی‌‌‌كهن و علی فتح‌الله‌زاده در برنامه زنده تلویزیونی عنوان كرد: كار هیچ‌كدام از این دو نفر را تایید نمی‌كنیم به ویژه اینكه این اتفاق در ماه مبارك رمضان رخ داده است. انجام كار زیبا همیشه زیبا است و اگر از سوی بزرگان انجام شود زیباتر است و در صورت انجام كار بد از سوی آنها این عمل بدتر جلوه می‌كند.

وی افزود: بر اساس بند یك ماده یك آئین نامه رابطه باشگاه‌ها و سازمان لیگ حرفه‌ای اظهارنظر انتقادی اشخاص حقیقی و حقوقی اهالی مرتبط با فوتبال حتی علیه یكدیگر تخلف محسوب می‌شود و مایلی كهن و فتح‌الله‌زاده قطعاً مرتكب تخلف شده‌اند. پرونده این دو نفر را به كمیته انضباطی ارسال می‌كنیم و پس از آن نیز در هیأت رسیدگی به تخلفات به طور ویژه به این مسأله رسیدگی خواهیم كرد.

دبیر هیأت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال در مورد اینكه جریمه این دو چه خواهد بود، گفت: احتمال جریمه 30 میلیون تومانی با شدت و ضعف برای هر دو نفر وجود دارد. باید پرونده به طور دقیق بررسی شود. ضمن اینكه از رسانه‌ ملی هم انتقاد داریم كه در ماه مبارک رمضان چنین برنامه‌های را تولید می‌كند. همان‌طور كه دیه در ماه‌های حرام دو برابر است انجام تخلفات اخلاقی در ماه مبارک رمضان جریمه‌ دو برابری دارد.

حجت الاسلام علیپور تاكید كرد: من شنیده‌ام شفیع در جای عنوان كرده ما می‌خواستیم نشان دهیم كه اگر بخواهیم می‌توانیم جنجالی‌تر از 90 باشیم. این كار درست نیست. اهالی فوتبال باید عاقل باشند و تحریک نشوند ضمن اینكه مایلی‌كهن از ساعت 9:50 منتظر ارتباط با برنامه ورزش و مردم بود و در واقع گرفتار بازی رسانه‌ای شده است زیرا در ساعت 11:50 با او صحبت كرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha