کد خبر: ۱۳۲۶۱
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۵:۳۳

دكترين رييس جمهوري جهاني مي‌شود

آفتاب‌‌نیوز :  اين نشريه در شماره روز چهارشنبه خود ضمن مهم توصيف كردن اين سفر نوشت: رييس جمهوري اسلامي ايران همانگونه كه در داخل كشور پرچم عدالتخواهي در مبارزه با نابرابري و فساد اقتصادي را برداشت و آراي ملت را به خود جلب كرد ، با طرح شعار "عدالت جهاني" قطعا در مركز توجه توده‌هاي رنج‌ديده و ستم كشيده جهان قرار خواهد گرفت.

يالثارات الحسين افزود: شعار "مهرورزي" نيز كه متاسفانه عده‌اي مدعي پرگو و كم خاصيت طرح آن در سازمان ملل را به مسخره گرفته و البته به ريش خود مي‌خندند، شعار پرمايه‌اي است كه طرح آن در سطح جهاني ، تصويري جديد از ايران و ايراني به نمايش خواهد گذاشت.

ارگان انصار حزب الله تصريح كرد: شعار مهرورزي با بندگان خدا ، دقيقا يك مطالبه جدي ، هم در داخل ايران و هم در سطح بين‌المللي ، است.

يالثارات الحسين تاكيد كرد: امروز ملت‌هاي جهان نيازمند و تشنه تحقق شعار "مهرورزي " هستند.

اين نشريه نوشت: دو شعار "خدمت" و "پيشرفت" نيز دو ايده و انديشه متعالي و جهانشمولند.

ارگان انصار حزب الله افزود: انشاء الله با طرح اين شعارها از تريبون جهاني مجمع عمومي سازمان ملل توسط رييس جمهور برگزيده ملت ايران، قدمي در راه تحقق آنها در حيطه بين‌المللي برداشته شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۴:۰۴ - ۱۳۸۴/۰۶/۲۴
0
0
بابا ترجمه اين شعار "مهرورزي " يه انگليسي خيلي سكسيه. همه ايبجا دارن ايران و ايرانيها رو براي اين شعار مسخره ميكنند و مي‌خندند. بابا ما ايبجا توده‌هاي رنج‌ديده و ستم كشيده ندازيم. دكترين رييس جمهوري را آمریکا بزودي جهاني ميكنه.
از خواب بيدار شيد مساله جديه.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین