آفتابنیوز : 
رفيق الحسيني، رييس دفتر تشكيلات خودگردان در يك كنفرانس مطبوعاتي مشترك با جك ولز، سركنسول آمريكا در بيتالمقدس اظهار داشت: اين كمك در راستاي همدردي مردم رنج كشيده فلسطين با حادثه ديدگان توفان كاترينا و مردم آمريكا صورت گرفته است.
جهاد طمليه، رييس كميتهي مردمي اردوگاههاي فلسطيني نيز خاطرنشان كرد: آوارگان فلسطيني بيش از 50 سال است كه در شرايط بد در اردوگاهها با درد و رنج فراوان زندگي ميكنند و اين اقدام نشانهي درك و تبلور انساني آنهاست.
وي افزود: ما مبلغ 10 هزار دلار را از بين تك تك آوارگان فلسطيني جمع آوري كرديم و آن را به حادثه ديدگان كاترينا تقديم ميكنيم، به اميد اين كه هر چه زودتر بتوانند به خانههاي خود باز گردند و روزي فرا برسد كه آوارگان فلسطيني با گذشت 50 سال به خانههاي خود باز گردند.
سركنسول آمريكا در بيتالمقدس نيز تاكيد كرد: من به نمايندگي از مردم و دولت آمريكا از اين اقدام انسان دوستانه مردم فلسطين قدرداني ميكنم.