پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۳۳۳۱
۰۹:۱۸
۱۳۸۴/۰۶/۲۴

دیدار روسای جمهور ایران و شیلی

۰۹:۱۸
۱۳۸۴/۰۶/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، رييس جمهوري در اين ديدار كه وزيران امور خارجه دو كشور نيز حضور داشتند، همتاي شيليايي خود را در جريان تحولات منطقه خاورميانه قرار داد و منشاء اين تحولات را به تلاش برخي از قدرتها براي حاكم كردن منطق سلطه گري بر منطقه، مربوط دانست.

وي به ادعاي اشغالگران خاك عراق براي استقرار ثبات و امنيت در اين كشور اشاره كرد و گفت كه آمريكايي‌ها، امروز حضور خود را با ناامن كردن عراق و تنگ كردن عرصه زندگي بر مردم مظلوم وبي گناه اين كشور، توجيه مي كنند و بطور مستقيم يا غير مستقيم، از تروريستها، عوامل ارتكاب قتلها و ناامني، حمايت به عمل مي‌آورند.

دكتراحمدي نژاد تاكيد كرد كه برخي از قدرتها در جهان با تحميل فقر و جنگ عليه ديگران، مي‌كوشند رفاه و پيشرفت را به انحصار خود در آورند و بر ملتها مسلط شوند. اين جهت گيري از نظر ملت ايران ، نظام سلطه ناميده مي شود.

رييس جمهوري شيلي نيز در اين ديدار كه روز چهارشنبه انجام شد، از آشنايي با ديدگاههاي دكتر احمدي نژاد ابراز خوشحالي كرد و تمايل كشورش را به افزايش رايزني با ايران درباره مسايل دوجانبه و همكاريهاي منطقه‌اي و بين‌المللي مورد تاكيد قرار داد.

لاگوس همچنين سخنان دكتر احمدي نژاد در اجلاس سران سازمان ملل را بسيار روشنگرانه خواند و وي را در جريان تركيب جمعيتي كشورش از جمله حضور جمع زيادي از اتباع سوري‌الاصل در شيلي قرار داد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
احمدی نژاد نیویورک
ارسال پیام
captcha