پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۱۳۳۹۲۱
۲۳:۳۷
۱۳۹۰/۰۶/۱۲

"خون‌آشام لیبی" در چنگال انقلابیون

۲۳:۳۷
۱۳۹۰/۰۶/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب:‌ بی‌شک بزرگترین هدیه‌ای كه ملت لیبی در عید فطر گرفت، انتشار خبر دستگیری "هدی بن عامر" بود كه به "خون‌آشام لیبی" میان مردم این كشور معروف بود.

به گزارش پایگاه خبری الفجر، كسی نیست كه در لیبی "هدی بن عامر" را نشناسد، زنی كه بیش از هركس دیگری به سرهنگ قذافی نزدیک بود.

ملت لیبی به دلیل دست داشتن وی كشتن هزاران لیبیایی نام "خون‌آشام" و "جلاد" را بر وی نهاده‌اند و یكی از انقلابیون در واكنش به دستگیری وی گفت كه اكنون احساس می‌كنیم، انقلاب ما به پیروزی رسیده است.

خبرگزاری ایتالیایی "آنسا" روز گذشته اعلام كرد كه هدی بن عامر در مكانی در غرب طرابلس توسط انقلابیون لیبی دستگیر شد.

ملت لیبی طی بیست و هفت سالی كه بن عامر در رژیم قذافی مشغول به خدمت بود، او را یكی از مهمترین پایه‌ها و اركان رژیم قذافی و خطرناک‌ترین زن نه تنها در لیبی كه در سراسر خاورمیانه می‌دانستند، بگونه‌ای كه حتی دولت‌مردان بلندپایه رژیم قذافی از وی واهمه داشتند.

هدی بن عامر در عملیات‌های اعدام و تخریب خانه‌های بیشماری از معارضان قذافی شركت داشت و پست‌های مختلفی را در رژیم قذافی احراز می‌كرد كه مهمترین آن شهرداری شهر بنغازی و ریاست پارلمان كشورهای عربی در سال 2009 بود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لیبی قذافی شکنجه
ارسال پیام
captcha