پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۹:۰۷
کد خبر:۱۳۳۹۶۲
۱۵:۳۴
۱۳۹۰/۰۶/۱۳

نمونه آزمایشی آی فون ۵ گم شد

۱۵:۳۴
۱۳۹۰/۰۶/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: پلیس سان فرانسیسکو از همکاری با شرکت اپل برای یافتن نسخه آزمایشی یکی از محصولات تازه این شرکت خبر داده است. 

پلیس این شهر پس از انتشار گزارش‌های متناقض درباره گم شدن نمونه آزمایشی نسخه جدید گوشی تلفن همراه آی فون در ماه ژوئیه، در بیانیه‌ای همکاری با اپل را برای یافتن وسیله گم شده تایید کرد.

گزارش‌ها بیانگر گم شدن این گوشی در یک مشروب‌فروشی به وسیله یکی از مهندسان اپل بود. 

پلیس نوع وسیله مورد جستجو را اعلام نکرد ولی ردی از خود به جا گذاشت که به گفته تحلیل‌گران فناوری گم شدن نسخه جدید آی فون را تایید می‌کند. نام فایل دیجیتال بیانیه پلیس iPhone5.doc بود. 

شرکت اپل آی فون ۴ را سال گذشته عرضه کرد و گفته می‌شود فروش مدل جدید این گوشی همراه که آی فون ۵ نام دارد در سپتامبر یا اکتبر امسال آغاز می‌شود. اپل از اظهار‌نظر در این باره خودداری کرده است. 

سال گذشته نیز پیش از عرضه رسمی آی فون ۴ یکی از کارکنان این شرکت نمونه آزمابشی این گوشی را در یک مشروب‌فروشی جا گذاشت و تصویر آن بلافاصله در اینترنت منتشر شد. 

این بار هنوز تصویری از گوشی جدید منتشر نشده است. 

شرکت اپل در محرمانه نگه داشتن جزئیات محصولات جدید خود وسواس زیادی دارد. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
اپل موبایل آی‌فون
ارسال پیام
captcha