کد خبر: ۱۳۴۰۵
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۳:۰۵

البرادعى يك فراماسون تمام عيار است !

آفتاب‌‌نیوز : در بخشى از اين بيانيه آمده است: آژانس بين‏المللى انرژى اتمى در اقدامى غير متعارف و مغاير با موازين حقوق بين‏الملل با ترويج اخبار دروغ و همچنين انتشار نتايج محرمانه بازرسى‏هاى اين آژانس از مراكز هسته‏اى ايران به محافل سياسى و رسانه‏هاى غرب، جنگ تبليغاتى و روانى از سوى آمريكا و محافل صهيونيستى عليه جمهورى اسلامى ايران را بر عهده گرفته است.

اين بيانيه مى‏افزايد: محمد البرادعى كه اكنون مشخصا يك نقش سياسى مرموز را بازى مى‏كند، كسى است كه هنگام كسب رياست آژانس هسته‏اى يك ديپلمات مصرى درباره‏اش به طرف ايرانى گفته بود انتظار نداشته باشيد كه او همچون يك مسلمان از حقوق شما دفاع كند؛ مصرى‏ها اعتمادى به او ندارند.

اين بيانيه افشا كرد: البرادعى يك فراماسونر مصرى الاصل است كه بدون خوش خدمتى در معادلات قدرت موجود نمى‏توانست به چنين منصبى دست يابد. آمريكا آشكارا از موضوع آژانس به عنوان يك حربه سياسى استفاده مى‏كند، زيرا هدف آمريكا، كشاندن پرونده هسته‏اى ايران به شوراى امنيت سازمان ملل است كه بحمدالله ايران اسلامى به پشتوانه مردم هميشه در صحنه و رهبرى فرزانه انقلاب باكى از اين موضوع ندارد و استفاده از انرژى هسته‏اى را حق مسلم خود مى‏داند.

حزب‏الله نكاء تصريح كرده است: ايران نهايت همكارى را با آژانس بين‏المللى انرژى اتمى را كرده است، اما با اين همكارى و امضا پروتكل الحاقى، آمريكا همچنان اتهامات هسته‏اى ايران را تكرار مى‏كند و متاسفانه آژانس بين‏المللى انرژى اتمى با نقض بى‏طرفى خود در قبال جمهورى اسلامى ايران و نيز عدم انجام تعهدات در قبال اين كشور آمريكا را در اين راه همراهى مى‏نمايد. آژانس همچنين همانند آمريكا سياست گزينشى و دوگانه در برخورد با موضوع تسليحات كشتار جمعى روى آورده است. اين در حالى است كه اسراييل اكنون به انبارى خطرناك از سلاح‏هاى كشتار جمعى تبديل شده است، اما اين آژانس و ديگر نهادهاى بين‏المللى تدابير و اقدام خاصى براى برخورد و رفع اين تهديد جهانى و منطقه‏اى به عمل نياورده‏اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین