پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۴:۲۷
کد خبر:۱۳۴۱۶۱
۱۶:۱۸
۱۳۹۰/۰۶/۱۶

نماینده مجلس: امیدواریم آزادی زندانیان سیاسی ادامه پیدا کند

۱۶:۱۸
۱۳۹۰/۰۶/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: نماینده اصلاح‌طلب مجلس هشتم با ابراز رضایت و خوشحالی از آزادی اخیر زندانیان سیاسی ابراز امیدواری کرد که این روند در آینده هم ادامه پیدا کند.

جمشید انصاری خاطرنشان کرد: آزادی زندانیان سیاسی نشان از تغییر شرایط کشور از فضایی امنیتی به فضایی عادی و دور از تنش است که می‌تواند در مشارکت اجتماعی مردم تاثیر زیادی داشته باشد.

نماینده زنجان و طارم درباره موضع‌گیری برخی از رسانه‌های اپوزیسیون در این زمینه گفت: اگر چه نسبت به عملکرد امنیتی قوه قضاییه و دیگر نهاد‌ها در مواجهه با مسائل سیاسی برخی انتقادات وجود دارد اما برای ما نفس آزادی زندانیان از همه مسائل مهم‌تر است و اهمیتی ندارد که دیگران درباره آزادی زندانیان سیاسی چه فکری می‌کنند.

وی افزود: زندانی شدن افراد موثر در اعتلای نظام به سود هیچکس نیست و امیدواریم که دیگر زندانیان سیاسی هم به زودی آزاد شوند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
زندان انتخابات عفو
ارسال پیام
captcha