کد خبر: ۱۳۴۳۶
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۸۴ - ۰۰:۴۴

واکنش احمدی نژاد به برخورد پلیس آمریکا با خبرنگاران

آفتاب‌‌نیوز : بيش از ‪ ۸۰‬خبرنگار، عكاس و فيلمبردار خارجي بامداد پنجشنبه يك ساعت پشت در جلسه خصوصي ديدار احمدي نژاد و پوتين رييس جمهور روسيه منتظر ماندند تا احمدي نژاد در پايان جلسه نتيجه مذاكرات خود با پوتين را به اطلاع آنان برساند. در پايان اين ديدار طولاني پليس آمريكا با برخوردهاي تند خود مانع نزديك شدن خبرنگاران به احمدي نژاد شد و وقتي با اصرار آنها مواجه شد با شدت يك خبرنگار زن را به زمين انداخت در اين موقع ساير خبرنگاران به پليس آمريكا اعتراض كردند.

احمدي نژاد با مشاهده صحنه برخورد ماموران پليس آمريكا با خبرنگاران به جمع خبرنگاران بازگشت و آنان را به آرامش دعوت كرد و به چند سووال آن‌ها پاسخ گفت.

واكنش احمدي نژاد با استقبال گروه خبرنگاران خارجي مواجه شد و بازتاب گسترده‌اي در بين خبرنگاران فعال در سازمان ملل داشت، بگونه‌اي كه همه آنان اين حادثه را براي يكديگر بازگو مي‌كنند.

ديدارهاي احمدي نژاد در سازمان ملل به يكي از پر طرفدارترين ديدار ها براي خبرنگاران خارجي تبديل شده است و هر كجا احمدي نژاد حاضر مي‌شود ده‌ها خبرنگار براي مصاحبه با وي گرد مي‌آيند. اين مساله باعث نگراني نيروهاي امنيتي محافظ وي شده است.

خبرنگاران رسانه‌هاي بين‌المللي، ديدارهاي رييس جمهوري ايران را به دقت زيرنظر دارند و تلاش مي‌كنند با وي و اعضاي هيات همراه گفت و گو كنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۸۴/۰۶/۲۵
0
0
با اين حساب آقاي احمدي نژاد به شگفت انگيز ترين رپيس جمهور ايران تبديل خواهد و از اين پس در محافل سياسي بسيار از او سخن خواهند گفت و اين خود به نفع كشور ايران است
آفرين به آقاي احمدي نژاد
ناشناس
|
-
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۸۷/۰۱/۳۱
0
0
براستي آقاي احمدي نژاد ايران را در سطح جهان مطرح كرد .
آفرين به آقاي احمدي نژاد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین