کد خبر: ۱۳۴۳۸۲
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۴

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در تبریز

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس پلیس آگاهی استان آذربایجان‌غربی از دستگیری شخصی که با استفاده از جعل اسناد ملکی، اقدام به کلاهبرداری ده میلیارد ریالی، به شیوه خرید کالا و تولیدات کارخانجات در شهرستان‌های مختلف می‌کرد، خبرداد. 

سرهنگ النقی‌پور با اعلام این خبر گفت:‌ در پی شکایت شخصی در تبریز و دریافت چندین فقره پرونده نیابتی از دیگر شهرها مبنی بر کلاهبرداری توسط فردی با هویت «ط-ب» از کارخانجات تولیدی، کارآگاهان پلیس آگاهی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. 

وی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با استفاده از منابع اطلاعاتی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی، ‌در نهایت مخفی‌گاه متهم را در اطراف مهاباد شناسایی که پس از هماهنگی با مرجع‌قضایی وی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شد. 

النقی‌پور افزود: متهم، ابتدا منکر انجام هر گونه جرمی شد، اما وقتی با تدارک و مستندات غیرقابل انکا شد به ناچار لب به اعتراف گشود و به اتهامات خود مبنی بر کلاهبرداری ده میلیارد ریالی از چندین کارخانه تولیدی اقرار کرد. 

وی گفت: پس از تکمیل پرونده، متهم با صدور قرار سنگین روانه زندان شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین