کد خبر: ۱۳۴۳۹
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۸۴ - ۰۱:۰۰

اسلاید هایی برای تحریم ایران

آفتاب‌‌نیوز : هدف امريكا از اين اقدام جلب نظر كشورهاي اروپايي براي اعمال فشار بر دولت ايران مي باشد و اينکه برنامه هسته اي ايران به سوي توليد سلاح اتمي دنبال مي شود .

گفته مي شود وزير خارجه آمريکا کنداليزا رايس در صدد است با استفاده از اجلاس سازمان ملل كه در نيويورك در حال برگزاري است موافقت ديگر کشورها را براي اعمال تحريم عليه ايران بدست آورد.

روزنامه واشنگتن تايمز امريكا نيز با اشاره به اين اقدام دولت بوش ، اين اسلايد شو را يادآور خاطره ارائه گزارش جعلي توسط کالين پاول وزير خارجه قبلي آمريکا راجع به برنامه تسليحاتي عراق دانست و نوشت امريكا با اين اقدامات صوري هيچ حمايتي را برعليه ايران در ميان كشورهاي اروپايي به دست نمي آورد .

در همين حال ، يکي از مقامات آمريکايي در گفتگو با واشنگتن تايمز مدارک عرضه شده از طريق اسلايد شو توسط دولت امريكا را چندان قطعي و معتبر ندانست .


فردا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین