پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۴
کد خبر:۱۳۵۹۰۰
۱۲:۰۶
۱۳۹۰/۰۷/۱۰

صدور حکم جلب فتح‌الله‌زاده و حسن روشن

۱۲:۰۶
۱۳۹۰/۰۷/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: حکم جلب روشن و فتح‌الله‌زاده صادر شد

حسن روشن در مورد شکایت فتح‌الله‌زاده از وی و شکایت خودش از مدیرعامل استقلال اظهار داشت: چندی قبل من و فتح‌الله‌زاده بابت مصاحبه‌هایی که علیه هم انجام داده بودیم شکایت کردیم اما بعد ما را آشتی دادند.

وی افزود: پس از آشتی من به دادگاه رفتم و رضایت دادم اما فتح‌الله‌زاده این کار را نکرد و قاضی پرونده هم گفت چون دو طرف از هم شاکی هستید رضایت یک طرف قبول نیست. روز گذشته (شنبه) متوجه شدم که دادگاه حکم جلب هر دوی ما را صادر کرده است. من دیروز سند گذاشتم تا به قید ضمانت مشکلی نداشته باشم اما فتح‌الله‌زاده چون در انزلی بود هنوز این کار را انجام نداده و باید خود را به دادگاه معرفی کند.

روشن ادامه داد: من به فتح‌الله‌زاده پیغام دادم که دوشنبه به دادگاه بیاید تا تکلیف این پرونده را مشخص کنیم. یا باید هر دو رضایت بدهیم یا بخواهیم که پرونده به دادگاه بازگردانده شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha