پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۳۶۳۱
۱۳:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۲۶

سوار وسایل نقلیه عمومی نشوید

۱۳:۳۱
۱۳۸۴/۰۶/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، عده ای ممکن است نسبت به این مسئله معترض شده و اعلام دارند که باید حتی المقدور برای جلوگیری از ترافیک و آلودگی هوا از وسایل نقلیه شخصی استفاده نشود ولی بنده معتقدم اگر می خواهید به موقع و سر وقت به کار وکسب خود برسید بهتر است به سراغ وسیله نقلیه شخصی بروید, وسایل نقلیه عمومی خصوصا اتوبوسهای شرکت واحد و مترو به دلیل تراکم و ازدحام پیش از حد مسافران و فقدان برنامه ریزی قابل اطمینان نبوده و نمی توان به آنها اتکا کرد؛ در حالیکه در ایستگاههای اتوبوسهای شرکت واحد تابلوهای نصب شده اند که گویای زمانبندی این وسایل نقلیه هستند, ولی شواهد امر حکایت از این واقعیت دارد که نمی توان آنچه در روی این تابلوها نقش بسته است اعتماد کرد!
البته مشکل اصلی وسایل نقلیه عمومی خصوصا اتوبوس های شرکت واحد فقدان زمانبندی نیست, بلکه ایمنی مسافران نیز تضمین نشده است به این دلیل که یکی از شغلهای پردرآمد در این کشور که با مشکلات فزاینده بیکاری اکثریت و چند شغله بودی خودی ها مواجه است, جیب بری در اتوبوس های شرکت واحد و مترو است. در این وسایل نقلیه نقلیه به دلیل شلوغی و ازحادم پیش از حد ایمنی محتویات جیب ها و کیف ها به حداقل رسیده و زمینه و فضای مناسبی برای جیب بر ها بوجود آمده است به همین دلیل اگر مقایسه ای بین استفاده از وسایل نقلیه شخصی با عمومی صورت بگیرد این واقعیت آشکار خواهد شد که وسایل نقلیه عمومی به مراتب سودمندتر و کارآمد تر هستند زیرا شما در این وسایل از ایمنی برخوردار هستید و زمان را در اختیار دارید, ضمنا از نظر هزینه نیز وسایل نقلیه شخصی مقرون به صرفه تر هستند.
اگر قرار است استفاده از وسایل نقلیه عمومی همگانی و فراگیر شود باید گام های اساسی در جهت رفع نارسایی ها و مشکلات برداشته شده و ایمنی مسافران تضمین گردد. این بر عهده مسئولین و دست اندرکاران شبکه های وسایل نقلیه عمومی است که در این راستا قدم بردارند. حال که در آستانه بازگشایی مدارس و آغاز سال جدید تحصیلی قرار داریم باید مسئولین دست از شعار دادن برداشته و به واقعیت ها توجه کنند. امروزه بسیاری از کسانی که از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کنند به دلیل مسائل و مشکلات مالی به این وضعیت روی آورده اند در صورتی که اگر امکان بهره گیری از اتومبیل شخصی را داشتند هیچگاه گرد اتوبوس و مترو و حتی تاکسی نمی گشتند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha