آفتابنیوز : آفتاب: دانشمندان موفق به شناسایی دو ژنی شدند که در تفکیک و تجزیه کافئین در کبد نقش داشته و با میزان کافئین مصرفی افراد ارتباط دارند.
گروهی از پژوهشگران آمریکایی متوجه شدند افرادی که گونه معینی از دو ژن خاص را دارند، به احتمال زیاد کافئین مصرف میکنند.
این دو ژن که بعد از تغییر ژنتیکی بر روی ژنوم بیش از 47 هزار فرد آمریکایی شناسایی شد، CYP1A2 و AHR نامگذاری شدند. اولین ژن با متابولیسم کافئین مرتبط است، در حالی که ژن AHR در تنظیم ژن اول نقش دارد.
کافئین، به عنوان یک ماده شیمیایی و محرک روانی در سطح جهان محسوب میشود که بیش از 90 درصد افراد مصرفکننده، آن را از طریق نوشیدنیهای مختلف مصرف میکنند.
افرادی که دارای این دو ژن هستند، تمایل دارند به طور متوسط 40 میلیگرم یا بیشتر در روز کافئین مصرف کنند که این میزان، برابر یک قوطی نوشابه یا یک سوم فنجان قهوه است.