پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۳۷۷۳۸
۱۳:۰۷
۱۳۹۰/۰۸/۰۳
عضو کمیسیون اصل ۹۰ خبر داد:

تهیه سه گزارش از اختلاس اخیر/ دو گزارش محرمانه است و قرائت نمی​شود

۱۳:۰۷
۱۳۹۰/۰۸/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: عضو کمیسیون اصل 90 مجلس از احتمال قرائت گزارش تخلف مالی در سیستم بانکی در جلسه فردای مجلس خبر داد. 

غلامرضا اسد‌الهی دبیر کمیسیون اصل 90 در پاسخ به اینکه آیا کمیسیون اصل 90 روز گذشته جلسه‌ای با رئیس‌جمهور در خصوص این پرونده داشته است، گفت: خیر چنین جلسه‌ای برگزار نشده است و قراری هم برای برگزاری آن وجود نداشته است. 

روز گذشته موحد دیگر عضو کمیسیون اصل 90 در گفت‌وگویی از نشست این کمیسیون با رئیس‌جمهور برای نهایی کردن گزارش سو‌استفاده اخیر خبر داده بود. 

اسد‌الهی با بیان اینکه گزارش نهایی کمیسیون روز گذشته به هیأت‌رئیسه ارسال شده است، تصریح کرد: این گزارش در سه سطح دسترسی، تهیه شده که گزارش 20 صفحه‌ای آن برای قرائت در صحن علنی آماده است. 

وی تصریح کرد دو گزارش‌ دیگر محرمانه و کاملاً محرمانه است که گزارش نهایی در حدود 50 صفحه است و به مراکز مربوطه ارسال می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
اختلاس مجلس
ارسال پیام
captcha