آخرين وضعيت العين قبل از سفر به تهران؛
نماينده باشگاه اماراتي امروز به تهران مي آيد
به گزارش آفتاب نیوز، 
به نقل از روزنامه هاي امارتي تيم العين براي صعود به مرحله نيمه نهايي نيازمند پيروزي يا تساوي بيشتر از يک گل است و پاس تنها براي صعود به يک تساوي بدون گل نياز دارد.
در صورت اينکه مسابقه با نتيجه يک ـ يک به پايان برسد ،ضربات پنالتي تعيين کننده تيم صعود کننده به مرحله بعد خواهد بود.
تمرينات بازيکنان العين امروز نيز تحت نظارت ميلان ماچالا سرمربي تيم و با حضور همه بازيکنان پي گيري خواهد شد.
مطمئنا پس از بازگشت هلال سعيد و وليد سالم بازيکنان دو اخطاره به جمع بازيکنان اين تيم و بهبودي علي الوهيبي بازيکن مصدوم و غايب تيم در بازي رفت العين در بازي برگشت شکل بهتر و کامل تري به خود خواهد گرفت.
عصام عبدالله يکي از اعضاي باشگاه العين براي بررسي و انجام برخي مقدمات حضور بازيکنان العين در تهران و بازديد از ورزشگاه در نظر گرفته شده براي بازي چهارشنبه (ورزشگاه دستگردي) و محل برگزاري تمرينات بازيکنان العين در تهران امروز به ايران سفر خواهد کرد.
عصام عبدالله ضمن مصاحبه اي در خصوص بازي برگشت تيم هاي العين و پاس گفت: به کسب نتيجه دلخواه در اين مسابقه خوشبين هستم. کاملا واضح است که العين توانايي پيروزي در اين مسابقه را دارد.
وي در ادامه اظهار داشت: تمامي بازيکنان العين در آمادگي کامل بدني و فني قرار دارند و اشتياق زيادي براي سفر به تهران در ميان تيم موج مي زند.
عصام عبدالله همچنين در پايان تاکيد کرد: بازيکنان العين به خوبي مي دانند از بازي تهران چه مي خواهند.