پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۳۸۸۷۲
۱۹:۲۶
۱۳۹۰/۰۸/۱۹

شرکت هواپیمایی قطر قصد تصاحب پروازهای بین‌المللی ایران را دارد

۱۹:۲۶
۱۳۹۰/۰۸/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مدیرعامل سابق شرکت هواپیمایی ایران ایر تور از سیاست اخیر ایران در زمینه انعقاد تفاهم نامه با شرکت هواپیمایی قطر ابرازنگرانی کرد و گفت: شرکت هواپیمایی قطر قصد تصاحب بازارهای بین‌المللی ایران را دارد.

مهدی صادقی انعقاد قرارداد با شرکت هواپیمایی قطر را با رویکرد سیاسی عنوان کرد و اظهار داشت: ایران به دلیل داشتن ۱۸۰ ناوگان هوایی فعال نیازی به فعالیت شرکت هواپیمایی قطر ندارد. این در حالیست که مقامات عنوان کرده‌اند ایران تحریم‌ها را دور می‌زند.

وی با بیان اینکه شرکت هواپیمایی قطر قصد تامین منافع خود را از بازارهای بین‌المللی ایران دارد یاد آور شد: در حال حاضر ایران با انعقاد این تفاهم نامه تامین منافع دیگران را دنبال می‌کند.

صادقی با بیان اینکه مسافران هوایی ایران بازار وسیعی را در سطح بین‌المللی دارند افزود: متولیان تحریم اجازه فعالیت را به این شرکت جدید نخواهند داد. این در حالیست که شرکت هواپیمایی جدید بازار ایران را در سطح بین‌المللی تصاحب خواهد کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
هواپیما تهران قطر
ارسال پیام
captcha