پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۱۳۸۹۴
۱۵:۳۸
۱۳۸۴/۰۶/۲۷

نوار مذاکرات حریری و سعد در اختیار اروپایی ها

۱۵:۳۸
۱۳۸۴/۰۶/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

 نسخه ای ازآخرین مکالمات بین رفیق حریری نخست وزیراسبق و فقید لبنان با بشاراسد رئیس جمهوری سوریه که درتاریخ 13 سپتامبر(22 شهریور) سال 2004 انجام شد، دراختیار جورج بوش رئیس جمهوری آمریکا ، ژاک شیراک رئیس جمهوری فرانسه و پرویزمشرف رئیس جمهوری پاکستان قرارگرفت.

این نشریه فرانسوی که ویژه اخبار و اطلاعات محرمانه است بدون اشاره به محتوای مکالمات افزود : آخرین دیداربین حریری و اسد که دردمشق صورت پذیرفت و به قلمی ویژه مکتوب شده است ، دراختیار یکی ازدستگاه های اطلاعات و امنیت غربی که به احتمال زیاد دستگاه امنیت فرانسه قرار داده شد.

این نشریه درادامه بر این موضوع تاکید دارد "دتلیو مهلیز"رئیس تیم تحقیق تروررفیق حریری همچنین اسناد و مدارک مستند و مهمی ازجمله مکالمات تلفنی دردست دارد که مرکزشنود آمریکا قبل و پس از ترور حریری درپایگاه نظامی انگلیسی درقبرس به آن دست یافته اند.

همچنین رئیس تیم تحقیق حریری اسنادی دردست دارد که محمد صافی سرهنگ فراری دستگاه اطلاعات و امنیت سوریه را ازاتهامات تبرئه می کند .



گزارش خطا
برچسب‌ها:
رفیق حریری سعد
ارسال پیام
captcha