خروج از بن بست مذاکرات هسته ای با طرح احمدی نژاد
به گزارش آفتاب نیوز، 
دادخواه گفت: اعلام طرح موجب پذیرش دیگر افراد متعاهد نخواهد بود، البته این راهکار یک امر فرخنده ای است که می تواند ایران را از بن بست مذاکرات خارج سازد.
وی در ادامه افزود: نکته ای که بسیار مهم است و شاید کمتر به آن توجه شده است این است که ایران زمانی که بخواهد به یک قرارداد حفظ و پایداری در خصوص موارد مورد نظر جهانی بپوندد، قاعدتا بایدها و نبایدهایی را برابر قانون پذیرفته است.
عضو کانون مدافعان حقوق بشر ادامه داد: در علم حقوق به این معاهدات معاهدات قانون ساز می گویند. وی در توضیح این مطلب افزود: این معاهدات قانون ساز به این نحو است که برای طرفین قرارداد ایجاد و تعهد می کند و تا زمانی که طرفین به توافق نهایی نرسیده اند، قابل اجرا و قابل طرح نیست.
دادخواه اضافه کرد: نهایتا ما باید سازو کاری را پیشنهاد بکنیم که قبل از اعلام آن در منظر جهانی طی نشستهایی که با وزرای امور خارجه و یا کسانی که دارای اختیار نامه از ناحیه طرفین هستند به آن مبادرت ورزیده باشند.
عضو کانون وکلا افزود: من نمی دانم دولت ایران در این خصوص اقدام کرده و بعد رئیس جمهور آن را در منظر جهانی اعلام کرده یا نه، ولی قاعدتا این کار را باید کرد.
محمد علی دادخواه در ادامه اظهارات خود، گفت: در صورتی که این مقدمات طی شده باشد، این بحث فرخنده ای است که ما بتوانیم با یک سازمان جهانی به تعامل در خور دست بیابیم که برمبنای این تعامل چالش پیش رو را برداریم و ایران به انرژی هسته ای دست بیابد تا هم بتواند رفع موارد مورد نیاز خود را انجام بدهد و هم در جهان حرفی برای گفتن داشته باشد و از سوی دیگر اعتراضات و تخاصماتی که ناشی از این موضوع بوده برطرف بشود.