پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۳۹۶۷۴
۱۳:۱۷
۱۳۹۰/۰۸/۳۰

تایید اختلاس ۸۰۰ میلیون تومانی در شورای اصناف

۱۳:۱۷
۱۳۹۰/۰۸/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رییس مرکز امور اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت اخبار منتشره در خصوص برداشت غیرقانونی ۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان توسط برخی کارکنان شورای اصناف کشور را تایید کرد.

حسن رادمرد که در نشست مطبوعاتی وزیر صنعت، معدن و تجارت حضور یافته بود در پاسخ به پرسش خبرنگاران اظهار داشت: به محض اطلاع از موضوع برداشت غیرقانونی این مسئله را با ارسال یک گروه حسابرسی پیگیری کردیم. 

رادمرد افزود: این موضوع کنترل شد و با همکاری نیروی انتظامی پرونده انتظامی تشکیل شده و هم اکنون مراحل پیگیری آن در محکمه قضایی در حال بررسی است. 

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره چگونگی این اختلاس توضیح داد: جعل امضا و چک‌ها عامل اصلی برداشت غیرقانونی شد. 

وی ادامه داد: فرد متهم که مسئول مالی شورای اصناف بود یک زن است و هم اکنون با قرار وثیقه ۱٫۵ میلیارد تومان آزاد است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha