پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۱۴۰۶۰۸
۰۹:۳۵
۱۳۹۰/۰۹/۱۴

ناطق‌نوری، حسن روحانی، ولایتی، لاریجانی و احمدی‌نژاد در دومین شب از مراسم عزاداری در محضر رهبری/ عکس

۰۹:۳۵
۱۳۹۰/۰۹/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در شب تاسوعای حسینی، مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام امشب(یکشنبه) با حضور مقام معظم رهبری در حسینیه‌ی امام خمینی‌(ره) برگزار شد.

در این مراسم که اعضای هیأت دولت، جمعی از مسئولان نظام و هزاران نفر از اقشار مختلف مردم حضور داشتند، ابعاد نهضت اباعبدالله الحسین علیه السلام تبیین شد و سپس مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به ذکر مصائب سالار کربلا، اهل بیت و اصحاب آن حضرت پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، مراسم عزاداری حضرت امام حسین علیه السلام که از روز شنبه هفتم محرم در حسینیه امام خمینی‌‌(ره) آغاز شده است، تا روز پنج‌شنبه دوازدهم محرم ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
عزاداری خامنه‌ای
ارسال پیام
captcha