پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۴۱۶۰۶
۰۹:۱۲
۱۳۹۰/۰۹/۲۹

اختفاء در اینترنت ممکن است؟

۰۹:۱۲
۱۳۹۰/۰۹/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب:‌ مسعود سجودی کارشناس معاونت تشخیص و پیشگیری فتا گفت: عده‌ای با استفاده از نرم‌افزارهای موجود در فضای مجازی مانند VPN و نیز با تغییراتی در Https یا با داشتن IPهای داینامیکی به تصور، در اینترنت اقدام به اختفاء می‌کنند و همانطور که خیلی از متخصصان در این حوزه به این علم واقف هستند چنین امری یک تصور باطل است. 

وی خاطرنشان کرد: حضور در فضای مجازی به صورت کاملاً پنهانی همیشه میسر نبوده و بسیاری از کاربران به دلیل شناخت نداشتن با پرداخت هزینه‌های زیادی در این زمینه صرفاً کمک به کسب درآمد عده‌ای سودجو می‌کنند که متاسفانه این امر به صورت متوالی صورت می‌پذیرد. 

این کارشناس در ادامه گفت: امروزه یکی از دلایل اصلی افشاء اطلاعات اشخاص در فضای مجازی هک آدرس مربوط به سیستم‌های سخت‌افزاری آنان و همچنین تصور اشتباه آنان در مخفی‌کردن هویت اصلی خود در فضای مجازی است. 

وی در پایان افزود: کاربران باید دقت لازم را به منظور حفظ و نگهداری از اطلاعات حساس و کلیدی خود داشته و به تکنیک‌هایی که به آن اشاره شد اکتفاء نکنند و مواردی را که سبب احساس ناامنی برای آنان در این فضا می‌شود را سریعاً پلیس فتا ناجا اطلاع دهند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
اینترنت
ارسال پیام
captcha