آفتابنیوز : 
رييس جمهوري ايران از تريبون سازمان ملل پيشنهاد حضور شركتهاي مختلف در عمليات غنيسازي اورانيوم در ايران را مطرح كرد و با اين پيشنهاد، مخالفت آمريكا و غرب با فعاليتهاي هستهاي ايران را به چالش كشاند.
كسي باور ندارد راههاي ديپلماتيك كه وزير امور خارجه آمريكا براي توقف فعاليتهاي هستهاي ايران پيشنهاد داده به حل بحران منجر شود زيرا ميان خواستههاي ايران و خواستههاي اسراييل و آمريكا شكاف عميقي وجود دارد.
احمدي نژاد در پي تغيير قواعد بازي است و ميگويد چرا بايد درباره فعاليتهاي هستهاي ايران فقط چند كشورهاي اروپايي نظر دهند و چرا نبايد كشورهايي مانند روسيه، چين، هند و آفريقاي جنوبي در اينباره به قضاوت بنشينند.
كشورهاي يادشده از حق ايران در اين زمينه دفاع خواهند كرد، البته ايران اعلام كرده به طور موقت آماده است با سه كشور اروپايي همچنان به گفت و گوها ادامه دهد.
سه كشور اروپايي كه تاكنون با ايران مذاكره كردهاند تنها در دايره تنگي كه آمريكا و اسراييل مشخص ميكنند حركت كردهاند.
به عقيده كارشناسان، تاكتيك اروپاييها در برابر ايران در عمل شكست خورده و اگر اروپا ميخواهد گفت وگوها به نتيجه برسد بايد به حق ايران در داشتن انرژي هستهاي اعتراف كند.
احمدي نژاد پيشنهاد كرده است كميتهاي براي تحقيق زير نظر شوراي امنيت با هدف بررسي اين موضوع كه در چه شرايطي و چگونه برخي كشورها زمينه بهرهمندي اسراييل را از سلاح هستهاي به وجود آوردهاند، تشكيل شود.
رييس جمهوري ايران مايل است اين كميته معيارهاي لازم و روشن براي خلع سلاح هستهاي را بطور كامل كه شامل همه كشورها بشود، تدوين كند.
سخنان احمدي نژاد درباره زرادخانه هستهاي اسراييل خوشايند آمريكا و رژيم صهيونيستي نيست اما واقعيت اين است كه استثنا كردن اسراييل از بازرسي هستهاي، به بحران بينالمللي منجر خواهد شد.